Vaskeliste

 

Følg denne linken til Vaskeliste 2019

Tusen takk at du vil være med å holde det rent og ryddig på bedehuset vårt. Foruten faste møter samles det flere ganger i uka barn og unge her på Betania. Da er det veldig viktig at det er hygienisk og rent rundt oss. Det tar ikke veldig lang tid å vaske over toalettene, tørke av kjøkkenbenker, samt støvsuge og moppe over gulver. Dette er likevel god anvendt tid som virkelig betyr noe for andre!

Tusen takk for din innsats!


Trenger du å låne nøkkel eller har andre spørsmål vedrørende vasking så kontakt gjerne noen i styret eller Frode Bru på mob: 95707515, evt. mail frode.bru@lyse.net.

Dersom uken passer dårlig, kan du bytte med noen andre eller ringe tlf. 921 69 205. Da vil Stephen Ozono gjøre jobben for deg mot at du betaler kr: 675,- til kto. nr. 3206.21.14656 (Betania).

Der hvor det står Bet. har de valgt dette i utgangspunktet, men du må likevel ringe til vikaren når tiden kommer. Alle bør prøve å gjøre arbeidet mot slutten av uka slik at en ikke opplever å komme dagen etter at andre har gjort rent. Noen har fått to ganger. Dette vil vi la rullere slik at belastningen blir lik over tid.

Styret i Betania Tananger